For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser

قابل توجه دانشجویان ورودی 92

چند مورد نکات مهم آموزشی

1- حداقل واحد ثبت نام شده در هر ترم براي اين دسته از دانشجويان 14 واحد است. بنابراين در صورت اخذ 16واحد يا کمتر در يک ترم، امکان هيچ نوع حذفي براي آنها وجود ندارد.

2- در صورتيکه يک دانشجو در درسي نمره کمتر از 10 اخذ نمايد  و ترم بعدي موفق به گذراندن آن با نمره 14 يا بيشتر شود نمره ماکزيمم تنها در معدل او محاسبه مي شود.  هر چند که در کارنامه او نگذراندن درس مذکور ثبت مي شود.  بنابراين نياز حذف مجاز در چنين شرايطي کمرنگتر مي شود چرا که به هر دليلي دانشجو در امتحان پايان ترم شرکت نکند، مي تواند به جاي حذف مجاز در ترم بعد نمره بالاتر از 14 اخذ نموده و خودبخود درس حذف شود.

3- چنانچه دانشجويي در درسي نمره قبولي نگيرد يا آنرا حذف نمايد، براي اخذ مجدد آن لازم است همانند دانشجويان نوبت دوم شهريه پرداخت نمايد.

4- چنانچه دانشجويي در کل سنوات تحصيلي خود 3 ترم مشروط شود، چه متوالي چه غير متوالي محروم از ادامه تحصيل خواهد بود. اين مورد براي دانشجويان قديمي ، 90 و ماقبل آن، سه ترم متوالي يا چهار ترم غير متوالي بود.

5- حداکثر مدت مجاز تحصيل در دوره کارشناسي پيوسته 5 (پنج) سال است.

6- دروس شبيه سازي و برنامه ريزي توليد از دروس اصلي مي باشد و لازم است کليه دانشجويان آنها را بگذرانند.

7- درس کارآموزي 1 واحد (قبلا2 واحد بوده) و معادل 320 ساعت کاري مي باشد.

8-  بر خلاف آنچه که قبلا بوده، دانشجويان لازم است درس تئوري احتمالات را بگذرانند  که از دروس دانشکده و با کد دانشکده مي باشد؛ نه احتمال مهندسي راکه از دروس دانشکده رياضي مي باشد.

9- لازم از دانشجويان از پنج درس اختياري صنايع کوچک، کنترل موجودي 2، سيستمهاي اطلاعاتي مديريت، نگهداري و تعميرات و تحليل سيستمها حداقل 3 درس را اخذ نموده و بگذرانند.

موفق باشید

Status: